مشاوره و ویزیت رایگان ۰۹۹۶۴۶۰۳۶۷۶ -۰۹۹۳۹۸۶۵۸۸۶
آزمایش تشخیص اچ پی وی

آزمایش تشخیص اچ پی وی در مردان و زنان

در این سری از آموزش های مجله اچ پی وی ایران به بررسی اهمیت و روش‌های مختلف آزمایش تشخیص اچ پی وی در مردان و زنان، نقش آن‌ها در پیشگیری و مدیریت بیماری‌های مرتبط با این ویروس، و تفاوت‌های موجود در رویکردهای تشخیصی هر جنس می‌پردازد. با افزایش آگاهی و استفاده از روش‌های تشخیصی موثر، می‌توان به کاهش شیوع HPV و بیماری‌های ناشی از آن کمک کرد.

ویروس hpv در بدن گاهی با علائم مختلف مانند زگیل تناسلی و گاهی بدون هیچ نشانه‌ای همراه است. ویروس اچ‌پی‌وی عفونتی است که بیشتر از طریق روابط جنسی (به اشکال مختلف) و حتی با لمس ناحیه مبتلا به ویروس از فرد بیمار به فرد سالم منتقل می‌شود. با آگاهی از علائم اچ پی وی هرچه سریع‌تر می‌توان اقدام به درمان کرد. معمولاً این زگیل‌‌ها حساس بوده و سوزش دارند و برخی مواقع در صورت عدم درمان منجر به سرطان رحم و پروستات می‌شوند. تزریق واکسن گارداسیل در پیشگیری از ابتلا به این ویروس و تهیه پکیج‌های درمانی پس از ابتلا به پاپیلومای انسانی، به بهبود و ارتقای سلامت جنسی کمک می‌کند.

انواع آزمایش برای تشخیص ویروس زگیل تناسلی و ویروس HPV

در گذشته برای آزمایش تشخیص اچ پی وی از روش‌های مختلفی مانند روش‌های میکروسکوپی، ایمونولوژ‌ی، کشت سلولی و… برای تشخیص ویروس اچ‌پی‌وی استفاده می‌شد، اما امروزه با پیشرفت در علم پزشکی روش‌های بسیار جدید‌ی برای تشخیص دقیق این بیمار‌ی اختراع شده است. در‌برخی مواقع نیز ممکن است از آزمایش خون هم برای تشخیص این بیمار‌ی استفاده شود؛ اما از آنجایی که این تست تنها نشان‌دهند‌ه‌ی مواجعه قبلی است نتایج آن چندان قابل اعتماد نخواهد بود، به ‌همین دلیل میزان صحت روش‌های جدید نسبت به گذشته بسیار بیشتر بوده و نتایج دقیق‌تر‌ی را در اختیار پزشکان قرار می‌دهند. برخی از این روش‌های جدید برای انجام آزمایش زگیل تناسلی عبارتند‌از:

آزمایش کولپوسکوپی

این آزمایش تشخیص اچ پی وی نیاز‌ی به‌بیهوشی نداشته و به‌صورت سرپایی انجام می‌شود. تست کولپوسکوپی تستی کاملاً آسان و بدون درد است که اکثرا توسط متخصص زنان برای تشخیص سلول‌های سرطانی دهانه رحم و واژن انجام می‌گیرد. در‌واقع دستگاه کولپوسکوپ بعد از بررسی واژن و دهانه رحم سلول‌های غیر‌عاد‌ی را تشخیص داده و برای نمونه‌بردار‌ی از بافت رحم و واژن آن را به ‌آزمایشگاه می‌فرستند.

آزمایش آنوسکوپی

یکی از روش‌های جدید‌ی که امروز‌ه از آن برای آزمایش تشخیص اچ پی وی استفاده می‌شود، آزمایش آنوسکوپی است. در‌واقع در این روش یک لوله نازک کوچک گرد را وارد کانال مقعد بیمار می‌کنند تا معاینه و بررسی آن انجام گیرد. چرا‌که ممکن است زگیل تناسلی در داخل مقعد بیمار نیز وجود داشته باشد و باعث سرطان مقعد شود.

آزمایش بیوپسی

بیوپسی یکی از روش‌های معتبر برای آزمایش تشخیص اچ پی وی است. در‌واقع زگیل‌های تناسلی با یک معاینه کولپوسکوپی یا فیزیکی تشخیص داده می‌شوند و دیگر نیاز‌ی به آزمایش بیوپسی ندارند. هنگامی که زگیل‌های تناسلی از طریق کولپوسکوپی به‌درمان پاسخ ندهند و یا غیر‌عاد‌ی به‌نظر برسند، پزشکان متخصص از آزمایش بیوپسی برای تشخیص آن استفاده می‌کنند. در‌واقع تست بیوپسی در قسمت خارجی دستگاه تناسلی زنان و مردان مورد استفاده قرار می‌گیرد و از قدرت تشخیص بالایی نیز برخوردار است. هنگامی که پزشک قصد انجام این روش را دارد از یک دارو‌ی بی‌حس‌کننده موضعی برای فرد بیمار استفاده می‌کند و بعد به انجام آزمایش بیوپسی می‌پردازد.

آزمایش تشخیص اچ پی وی

ویروس HPV چگونه به فرد سالم منتقل می شود؟

ویروس hpv  پس از ورود به بدن در بزاق، پوست و مخاطات بدن حضور دارد؛ به ‌همین دلیل تنها راه پیشگیری از ورود ویروس، عدم داشتن تماس با این مناطق است. به‌عنوان مثال استفاده از قاشق، چنگال یا لیوان فردی که دارای زگیل تناسلی در ناحیه دهان یا حنجره است، خطر ابتلا را دارد. راه‌های دیگر‌ی نیز هستند که از طریق آن فرد سالم به این بیمار‌ی مبتلا می‌شود برخی از این راه‌ها عبارت‌اند‌از:

  • تجربه رابطه جنسی دهانی

این نوع رابطه باعث انتقال ویروس به دهان و ایجاد عفونت زگیل تناسلی در ناحیه نازوفارنکس(دهان، حلق، مجاری تنفسی و.‌‌..) می‌شود.

  • رابطه جنسی مقعدی

در بسیاری از مواقع این سرطان در خانم‌ها اتفاق می‌افتد و به‌دلیل احتمال پیشروی عفونت به سمت روده بسیار خطرناک است‌.

  • داشتن رابطه جنسی محافظت نشده

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که با استفاده از کاندوم می‌توانند از بروز همه بیماری‌های ویروسی جلوگیری کرد. این در حالی است که به‌دلیل عدم پوشش همه قسمت‌های آلت تناسلی به ‌وسیله کاندوم این راه نمی‌تواند کاملاً ایمن باشد. استفاده از کاندوم زنانه نیز به‌دلیل احتمال پارگی در حین رابطه روش کاملاً امنی محسوب نمی‌شود.

درمان زگیل های تناسلی (ویروس HPV)

برای عفونت بی‌علامت اچ‌پی‌وی هیچ درمان مشخصی وجود ندارد، در‌برخی مواقع ممکن است ضایعات زگیل آنوژنیتال ناشی از ویروس hpv خود به‌خود بهبود پیدا کنند. برای زگیل‌های تناسلی ناشی از ویروس اچ‌پی‌وی نیز هیچ درمان دارویی ضد‌ویروسی اختصاصی وجود ندارد و هیچ درمانی هم به‌طور کامل علاج‌بخش نخواهد بود. درمان‌هایی که در‌حال حاضر برای زگیل‌های تناسلی وجود دارد، می‌تواند با رفع ضایعات عفونت‌زایی را کاهش دهد، ولی عفونت‌زایی کاملا ریشه‌کن نمی‌گردد.

با‌ درمان موضعی می‌توان زگیل‌ را از بین برد؛ اما ویروس اچ‌پی‌وی تا مدت‌ها در پوست و مخاطات باقی می‌ماند و احتمال عود و بازگشت آن وجود دارد. این موارد را باید قبل از درمان با بیمار در‌میان گذاشت، باید در‌نظر داشت که درمان زگیل تناسلی به کاهش استرس روحی بیماران کمک می‌کند و نگرانی بیمار را درباره شکل ظاهر‌ی زگیل‌ها کاهش می‌دهد. اگر شما هم به ویروس hpv مبتلا شده‌اید و دنبال یک راه برای درمان آن هستید می‌توانید با خرید پکیج درمانی از مرکز اچ‌ پی‌ وی ایران به درمان بیمار‌ی خود کمک کنید.

آزمایش تشخیص اچ پی وی

گارانتی پکیج درمانی مرکز اچ پی وی ایران

امروزه مر‌کز درمان اچ‌پی‌وی ایران توانسته پکیج درمانی مؤثر‌ی را برای درمان سریع و رفع‌کردن علائم آزار‌دهنده زگیل تناسلی در اختیار افراد قرار دهد. شما می‌توانید با استفاده از این پکیج که خیلی سریع و محرمانه ارسال می‌شود به‌سرعت و بدون هیچ‌گونه عوارض جانبی، از شر این‌گونه بیمار‌ی‌های آمیزشی و مقاربتی خلاص شوید. در‌واقع ترکیباتی که در این پکیج درمانی به‌کار رفته توانسته حدود 98 درصد از بیمارانی که مبتلا به hpv هستند را درمان کند. اگر شما هم به زگیل تناسلی مبتلا هستید و می‌خواهید هر‌چه سریع‌تر بهبود پیدا کنید ما به شما پیشنهاد می‌کنیم پکیج درمانی را از مرکز اچ‌پی‌وی ایران سفارش داده و از دیگر خدمات آن نیز بهر‌ه‌مند شوید.

سخن پایانی

ویروس hpv به دلیل سرعت سرایت بالا شیوع گسترده‌ای دارد، به‌ همین دلیل تشخیص ویروس hpv یک عامل ضروری به حساب می‌آید. با تشخیص درست و به‌هنگام این بیماری از شیوع بیماری‌های خطرناک‌تر مثل سرطان‌ها جلوگیری می‌کنید. برای درمان به موقع می‌توانید از مشاوره‌های پکیج درمانی مرکز اچ‌پی‌وی ایران بهره ببرید و باخریداری این پکیج به سرعت و به‌طور محرمانه بیماری خود را از بین ببرید. این پکیج با ارائه واکسن به افراد میزان ابتلا به ویروس اچ‌پی‌وی را کاهش داده است.

به نوشته امتیاز دهید

5/5
جدیدترین مقالات

جدید ترین مقالات کافی پارس